Aeromix

Aeromix

Aeromix trening sa Idom

Termini:

  • Trening trenutno nije na rasporedu

Aero Mix je program u kojem se kombiniraju različiti aerobni programi:

Klasični plesni aerobik, Dance aerobik, Step, Total Body Conditioning, New Body s elementima plesa ili borilačkih vještina, u kontinuiranoj i intervalnoj metodi rada... Važno je da je svaki sat drugačiji!

Programi i upotreba raznovrsnih rekvizita izmjenjuju se iz sata u sat što omogućuje ravnomjerno djelovanje na funkcionalne i motoričke sposobnosti kao i uravnoteženo korištenje muskulature cijelog tijela. Tempo glazbe može biti različit i varira u zavisnosti od odabira koraka, zahtjevnosti koreografije i programa koji se provodi, a prilagođava se mogućnostima grupe.

Nakon kondicijskog dijela sata provode se ciljane vježbe snage kojima se djeluje na oblikovanje i čvrstoću mišića. Sat završava statičkim vježbama istezanja čime se održava elastičnost mišića, tetiva i ligamenata, te poboljšava pokretljivost svih koštano-zglobnih struktura.

Program koji će svakako oduševiti sve koji vole koreografije, one koji žele raznovrsne treninge, nemaju većih zdravstvenih problema i žele se dobro oznojiti.

Dovedite svoju formu do savršenstva različitim programima. Nek' vam svaki sat bude zabava za sebe.

Snaga Cardio Fleksibilnost Regeneracija
1 3 0 0

Skala: 1 (nizak), 2 (srednje nizak), 3 (srednje visok), 4 (visok)