Aerocombat

Aerocombat

Aerocombat trening

  • Trening trenutno nije na rasporedu

Aerocombat je mješavina vlastite snage, umijeća samoodbrane, plesa i boksa u kombinaciji sa dobrom muzikom. Aerocombat je jednostavna vježba sa elementima karatea, tekvandoa, boksa, hip-hop plesa, vježbi sa tegovima i sve to prekombinovano u jedno. Aerocombat pruža kako povećanje snage, poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti, jačanje zglobova, poboljšanje balansa i koordinacije.

U suštini je više atletska vježba nego tradicionalni čas aerobika. Polaznici Aerocombat-a su pod manjim pritiskom da vježbe koje izvode moraju biti savršene jer udarci koje izvode su prilagođeni vlastitoj brzini i visini. Časovi se održavaju uz kombinaciju pop i tehno muzike ili brze pop muzike.

Aerocombat je vježba koja ljude uči kako da komuniciraju sa tijelom. Spoznavajući kako um upravlja duhom može se naučiti kako funkcionišu tjelesni mehanizmi.

Aerocombat kao program kombinuje najbolje vježbe različitih disciplina kako bi se pružila jedna potpuna vježba. Aerocombat je kombinacija samopouzdanja i poznavanja borilačkih vještina, preciznosti i snage u boksu kao i sklada i plesnog ritma.

Aerocombat je pogodan trening za žene i muškarce!