TECHNOGYM Artis trake za trčanje u BRICK Fit Club

TECHNOGYM Artis trake za trčanje u BRICK Fit Club

Trčanje tokom vrelih dana na prvi pogled izgleda idealno. No, za bavljenje bilo kojim sportom tokom ljeta, potrebna je nadprosječna hidratacija, vođenje brige o vremenskim prilikama, kao i adekvatno mjesto za bavljenje sportom. Ukoliko ne vodimo računa o navedenom, trening vani može biti jako opasan.

Bilo da ste rekreativac ili profesionalac, ovo su stvari na koje biste tokom treniranja vani za vrijeme ljetnih mjeseci, svakako trebali obratiti pažnju.

Jedno od rješenja za treniranje u hladovini i idealnim uslovima, mogla bi biti traka za trčanje. Ona otklanja mnoštvo poteškoća, tako da možete odraditi trening ugodnije i sigurnije nego što biste ga radili vani. Neke od prednosti koje pruža traka za trčanje u fitness klubovima su:

  • Trčanje u klimatiziranom prostoru pod nadzorom;
  • Mogućnost lakog i brzog kombiniranja treninga trčanja sa treningom snage i drugim načinima treniranja;
  • Uvid u sve podatke u vezi sa Vašim treningom (pređeni kilometri, potrošene kalorije, vrijeme, puls itd.);
  • Mogućnost savršenog planiranja treninga (brzina, uspon, intervalno trčanje itd.);
  • Predvidljiva površina po kojoj se mnogo lakše trči nego pločnicima, rubnicima ili šumskim stazama, a rizik od spoticanja je smanjen.

Na traci možete trčati u bilo koje doba dana, bez obzira na vremenske prilike. Pored toga, sa današnjim najmodernijim trakama, trčanje je postalo pravo uživanje.

Članovi BRICK Fit Cluba od nedavno ekskluzivno mogu trčati na najnovijim i najsavremenijim TECHNOGYM Artis LIVE trakama sa ekranom od 22 inča na kojem se može uživati u mnogobrojnim multimedijalnim sadržajima, a sve kako bi trening prošao brže i zabavnije.

Čak i u ovim vrelim ljetnim danima, temperatura u klubu iznosi do 22 stepena, a zrak se konstantno filtrira, što je idealno za ugodan trening.

Ako vam je cilj da trenirate na vrhunskoj opremi, u najčišćem prostoru i u najboljoj atmosferi, članstvo u našem klubu je odlična opcija za vas.

Ukoliko želite postati član, neophodno je prijaviti se za upis na e-mail [email protected].